Gyermekre Hangolva Csomag

Gyermekre Hangolva Alapok és Plusz kurzus egyben.

A Gyermekre Hangolva Csomag az Alap és a Plusz kurzus teljes tartalmát foglalja magában.

Az Alapok kurzus a játék- és motiváció alapú, gyermekre hangolódó stílusú, szenzoros integrációs szemléletű szociális kommunikációs fejlesztés alapjait fedi le.

Neked szól, ha gyermeked vagy tanítványod nehézségei a kommunikáció, a figyelem, a kapcsolódás, a rugalmasság, illetve a beilleszkedés területein vannak. Segítségedre lesz, hogy könnyebben megértsd gyermeked, az ő nehézségeit, hogy a leghatékonyabban és örömtelien legyél képes kapcsolódni hozzá, támogatni a fejlődését.

A Plusz kurzus A Gyermekre Hangolva Plusz kurzus az Alapok folytatása. További területeket vesz végig (pl. rugalmatlanság, nehézséget okozó viselkedések, kommunikációs szándék erősítése, barátkozás, fejlődés hullámzása stb.). Kolléganőmmel együtt eljátszunk helyzeteket, hogy szemléltessük a megoldást.


Az oktatód


Barbara Balla
Barbara Balla

Barbara 2002 óta foglalkozik autizmusban érintett gyermekekkel. Több száz gyermekkel töltött több ezer terápiás órát Magyarországon és külföldön egyaránt. Gyógypedagógiai tanulmányait követően Amerikában végezte el a 1,5 éves Son-Rise képzést, ami megalapozta a játékalapú, motivációközpontú hozzáállását. Majd Angliában tanult szenzoros integrációt a HANDLE képzés keretében. Ez a képzés teljesen új látásmódot hozott életébe. Gyermekek szenzoros nehézségeinek felismerése még inkább gyermekközpontúvá tette fejlesztési stílusát. Két éven keresztül konzultációkat folytatott Kat Houghtonnal, egykori Son-Rise tanárával, aki eredeti végzettségét tekintve pszichológus. Kattől a fejlesztés fejlődéslélektani megközelítését tanulhatta. Személyiségfejlesztés terén NLP, Személyiségfejlesztő coaching és az Option módszer elemei adtak nagyon sokat Barbara munkájához a szülők és szakemberek segítése során, valamint saját fejlődédéhez, hogy mindenkoron önmaga legjobbját tudja adni azoknak, akik szintén a gyermekre hangolódás útját kívánják járni.


Tanmenet


  Üdvözlet
Elérhető nap
nap miután jelentkezel
  Egy játékalkalom részlete
Elérhető nap
nap miután jelentkezel
  Jelentkezés személyes terápiára
Elérhető nap
nap miután jelentkezel

Gyakran feltett kérdések


Mikor kezdődik, illete mikor van vége a kurzusnak?
A kurzus most kezdődik, és nincs vége! Saját ütemben végezhető online kurzus - Te döntöd el mikor kezded el, és mikor fejezed be.
Meddig érhetem el a kurzus tartalmát?
Feliratkozás után korlátlan hozzáférésed lesz a kurzushoz, ameddig szeretnéd - minden egyes tulajdonodban lévő eszközön.
Mi van, ha nem vagyok megelégedve a kurzussal?
Nem szeretnénk, hogy elégedetlen légy! Ha nem tetszik a kurzus, jelezd felénk - vásárlástól számított - 30 napon belül és visszaadjuk a díját.

Kezdj tanulni most!