Gyermekre Hangolva Alapok + email és telefonos konzultáció

Gyermekre hangolódó játék- és fejlesztési stílus alapjai: videók, hasznos információk, email és telefonos konzultáció

Az Alapok kurzus a játék- és motiváció alapú, gyermekre hangolódó stílusú, szenzoros integrációs szemléletű szociális kommunikációs fejlesztés alapjait fedi le.

Neked szól, ha gyermeked vagy tanítványod nehézségei a kommunikáció, a figyelem, a kapcsolódás, a rugalmasság, illetve a beilleszkedés területein vannak. Segítségedre lesz, hogy könnyebben megértsd gyermeked, az ő nehézségeit, hogy a leghatékonyabban és örömtelien legyél képes kapcsolódni hozzá, támogatni a fejlődését.

A kurzust email és telefonos konzultációval egészítettem ki. Az egyes leckék utáni kérdésekre a választ emailben el tudod küldeni nekem, amire reagálni fogok. A kurzus végén pedig 1,5 órás telefonos vagy online konzultációs során még inkább gyermekedre tudjuk szabni a tanultakat.


Az oktatód


Barbara Balla
Barbara Balla

Barbara 2002 óta foglalkozik autizmusban érintett gyermekekkel. Több száz gyermekkel töltött több ezer terápiás órát Magyarországon és külföldön egyaránt. Gyógypedagógiai tanulmányait követően Amerikában végezte el a 1,5 éves Son-Rise képzést, ami megalapozta a játékalapú, motivációközpontú hozzáállását. Majd Angliában tanult szenzoros integrációt a HANDLE képzés keretében. Ez a képzés teljesen új látásmódot hozott életébe. Gyermekek szenzoros nehézségeinek felismerése még inkább gyermekközpontúvá tette fejlesztési stílusát. Két éven keresztül konzultációkat folytatott Kat Houghtonnal, egykori Son-Rise tanárával, aki eredeti végzettségét tekintve pszichológus. Kattől a fejlesztés fejlődéslélektani megközelítését tanulhatta. Személyiségfejlesztés terén NLP, Személyiségfejlesztő coaching és az Option módszer elemei adtak nagyon sokat Barbara munkájához a szülők és szakemberek segítése során, valamint saját fejlődédéhez, hogy mindenkoron önmaga legjobbját tudja adni azoknak, akik szintén a gyermekre hangolódás útját kívánják járni.


Gyakran feltett kérdések


Mikor kezdődik, illete mikor van vége a kurzusnak?
A kurzus most kezdődik, és nincs vége! Saját ütemben végezhető online kurzus - Te döntöd el mikor kezded el, és mikor fejezed be.
Meddig érhetem el a kurzus tartalmát?
Feliratkozás után korlátlan hozzáférésed lesz a kurzushoz, ameddig szeretnéd - minden egyes tulajdonodban lévő eszközön.
Mi van, ha nem vagyok megelégedve a kurzussal?
Nem szeretnénk, hogy elégedetlen légy! Ha nem tetszik a kurzus, jelezd felénk - vásárlástól számított - 30 napon belül és visszaadjuk a díját.

Kezdj tanulni most!