Szociális - kommunikációs fejlesztés játékosan, otthon

a kötődő nevelés elveit követve, az autizmus spektrumzavar (ASD) kihívásaival szembenéző gyermekek számára

Ennek a havonta bővülő információcsomagnak az a célja, hogy több témán keresztül segítse az eligazodást a különleges nevelésű igényű gyermekek fejlesztésében és nevelésében. Elsősorban azoknak nyújt fogódzót, támogatást, akik a gyermekre hangolódó, kötődő nevelés elveit érzik magukénak.

5 fő téma, ami minden hónapban újabb információval bővül:

  • Szociális-kommunikációs fejlesztés
  • Idegrendszer, szenzorosság
  • Szülősarok: hozzáállás, önismeret
  • Játékötletek (részletes leírással, a fejlesztés lehetőségét tartalmazva)
  • Kérdés-válasz

Minden hónapban van lehetőség kérdezni és játékötletet kérni.


Az oktatód


Barbara Balla
Barbara Balla

Barbara 2002 óta foglalkozik autizmusban érintett gyermekekkel. Több száz gyermekkel töltött több ezer terápiás órát Magyarországon és külföldön egyaránt. Gyógypedagógiai tanulmányait követően Amerikában végezte el a 1,5 éves Son-Rise képzést, ami megalapozta a játékalapú, motivációközpontú hozzáállását. Majd Angliában tanult szenzoros integrációt a HANDLE képzés keretében. Ez a képzés teljesen új látásmódot hozott életébe. Gyermekek szenzoros nehézségeinek felismerése még inkább gyermekközpontúvá tette fejlesztési stílusát. Két éven keresztül konzultációkat folytatott Kat Houghtonnal, egykori Son-Rise tanárával, aki eredeti végzettségét tekintve pszichológus. Kattől a fejlesztés fejlődéslélektani megközelítését tanulhatta. Személyiségfejlesztés terén NLP, Személyiségfejlesztő coaching és az Option módszer elemei adtak nagyon sokat Barbara munkájához a szülők és szakemberek segítése során, valamint saját fejlődédéhez, hogy mindenkoron önmaga legjobbját tudja adni azoknak, akik szintén a gyermekre hangolódás útját kívánják járni.


Tanmenet


  Útmutató a használathoz
Elérhető nap
nap miután jelentkezel

Gyakran feltett kérdések


Mikor kezdődik, illete mikor van vége a kurzusnak?
A kurzus most kezdődik, és az előfizetés végéig tart.
Meddig érhetem el a kurzus tartalmát?
Feliratkozás után az előfizetés végéig lesz hozzáférésed a kurzushoz.
Mi van, ha nem vagyok megelégedve a kurzussal?
Nem szeretnénk, hogy elégedetlen légy! Ha nem tetszik a kurzus, jelezd felénk - vásárlástól számított - 14 napon belül és visszaadjuk a díját.

Kezdj tanulni most!